نکات کلیـــــدی شیمی/سؤال
- یک روش تشخیصِ سیستم آروماتیک
- اولین قند مصنوعی
- اسید چربِ امگا-9 غیراشباع
- عامل کاهنده بسیار قوی
- مفهوم PFC
- شیشه حاصل از سرد شدنِ سیلیس مذاب
- مهمترین ذرات زیراتمی
- اکسید کننده قوی با فرمول MnO4–
- آب خالصِ فاقد یون
- بخش خوردگیِ اسید
- حلالیتِ اسیدهای معمولی معدنی در آب
- صورت های انرژی
- شکل اورانیم در فرآیند غنی سازی
- اندازه اتم هیدروژن H
- انواع اصلی پیوند شیمیایی
- ایزومر تیمول
- شیرین کننده ی بدون کالری
- صابون تولید شده از چربیِ رنگزدایی شده
- طول تقریبیِ لوله دستگاه هواسنج
- عامل اکسید شدنِ اتانول
جوابــــــــــ (با خرید اشتراک برس به جواب!)
این محتوا برای مشترکان محدود