ســــــــــؤإلــــــــــ
- اسید چرب موجود در شی باتِر با مقدار 20 تا 50 درصد
- ترکیباتی با فرمول (R”)(R’)-C=N-R
- چند نمونه از مواد نگهدارنده مضر
- دلیل واکنش پذیری زیاد سِزیم Cs
- دلیل وجود یک H بیشتر در فرمول مولکولیِ ترکیب آلی نیتروژن دار نسبت به هیدروکربن مشابه
- ذراتی با حجم ثابت اما شکل متغیر
- راه اتصال الکل ها به یکدیگر
- رقیبی برای گرافِن با ساختاری شبیه آن
- روش تهیه عصاره مایع از یک گیاه
- فرمول آمین درجه 2
- فرمی در بردارنده تمامی فرم های رزونانسی
- گاز رقیق و سرد بوزون
- ماده مؤثر و فعال سفید کننده دندان
- مرحله جداشدن صابون از محلول به صورت توده جامد
- مرحله ی پس از کامل شدن آبکافت در فرآیند تولید صابون
- مفهوم واژه آلی در شیمی آلی
- نمونه ترکیب سولفات بکار رفته در محصولات شوینده
- نوع طبقه بندی اُکسی اترها توسط انحلال پذیری
- نوع فرآیند تشکیل ذرات در اتمسفر فوقانی
- یک فاز میانی بین جامد و مایع (با نام بلورهای مایع)
جــــــــــۅإبــــــــــ (با خرید اشتراک برس به جواب سؤالات!)
این محتوا برای مشترکان محدود