ســــــــــؤإلــــــــــ
- املاح معدنی موجود در آب نوشیدنی تصفیه شده
- انحلال پذیریِ هیدروکسید Ca2+
- انواع اسیدهای چرب
- بررسی سمّیت اتیلن گلیکول
- بیان یک قطره به میلی لیتر
- پرکاربردترین محلول ها در بررسی های شیمیایی
- ترکیبات تسریع کننده واکنش استیل دار کردن
- حالت ترکیب H2SO3 در واکنش
- دلیل استفاده دیگر مواد فعال سطحی آنیونی، آمفوتریک و غیریونی در کنار تگزاپون
- قسمت اتصال بازوی لوله U شکل محتوی جیوه به محفظه گاز در دستگاه فشارسنج
- قویترین نیروهای لاندنِ بوجود آمده در مولکول های ناقطبی
- ماده ای بی رنگ کریستالی، بی بو و محلول در آب با کاربرد بیشتر در کودها
- مولکول CH3O-C6H3(OH)-CH2NHCO(CH2)4-CH=CH-CH(CH3)2 با خاصیت تسکین دهندگی درد
- نام دیگر اورئوفیل
- نتیجه افزودن مقدار بسیار کمی از ماده حل شونده خالص به محلول اَبَرسیرشده
- نتیجه وجود آب در محیط واکنش لوکاس
- نوع باز به عنوان الکترولیت های قوی
- نوع دسته بندی هیدرویدیک اسید HI
- نوع ماده موجود در واکنش جانشینی به دلیل تولید گاز SO2
- نوع مواد با عدم انحلال پذیریِ حتی 1 گرم بر لیتر در آب
جــــــــــۅإبــــــــــ (با خرید اشتراک برس به جواب سؤالات!)
این محتوا برای مشترکان محدود