چهارشنبه , تیر ۵ ۱۳۹۸

ماده اصلی رنگ زرد هویج و قرمز گوجه فرنگی

مطالب گفته شده در این نکته غیردرسی:

ماده­ اصلی رنگ زرد در هویج، کره ونیز زرده­ تخم مرغ = …………..

معمول ­ترین کاروتن و ساختار آن = …………..

ماده­ اصلی رنگ قرمز در گوجه فرنگی، گیلاس، آلبالو ونیز گلبرگِ گل سرخ = …………..

ساختار لیکوپن = …………..

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ پاسخ ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

برای دسترسی به پاسخ سؤالات این مبحث، لطفاً اقدام به "خرید اشتراک" نمایید.

نکته درسی بعدی

دانستنی های ۶

مطالب گفته شده در این نکته غیردرسی: انتقال d-d = ………….. ناحیه رخ دادن انتقال …