دوشنبه , مهر ۳۰ ۱۳۹۷

عامل تند و سوزان بودن روغن زیتون

اولئوکانتال (Oleocanthal) با فرمول شیمیایی C۱۷H۲۰O۵ یکی از مشتقات فنل (C۶H۵OH) است و عامل تند و سوزان بودن روغن زیتون می باشد.

اولئوکانتال؛ نوعی از ترکیب فنلی طبیعیِ موجود در روغن زیتون، یک استر تیروزول (Tyrosol) می باشد. این ترکیب، دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است.

تیروزول؛ یک فنیل اتانوئید (Phenylethanoid) است که نوعی از ترکیبات فنلی توصیف شده توسط ساختار فنِتیل الکل (یا ۲-فنیل اتانول) می باشد.

نکته درسی بعدی

خطرات یک ماده نگهدارنده غذایی

سدیم بنزوات (Sodium benzoate) با فرمول شیمیایی C۷H۵NaO۲ نمکِ بنزوئیک اسید است. از ترکیب هیدروکسید …