دوشنبه , مرداد ۲۸ ۱۳۹۸

آنتوسیانین

مطالب گفته شده در این نکته غیردرسی:

مفهوم کلمه آنتوسیانین (Anthocyanin) = …………..

نوع ترکیب و ساختار آنتوسیانین = …………..

نوع اهمیت آنتوسیانین ها = …………..

تعداد آنتوسیانین های شناسایی شده در منابع مختلف گیاهی = …………..

حلالیت آنتوسیانین در آب = …………..

مکان قرار داشتن آنتوسیانین در بسیاری از میوه ‌‌ها، سبزی ‌ها و گل‌ ها = …………..

نقش رنگدانه ‌های فلاونوئیدی در بسیاری از میوه ‌‌ها، سبزی ‌ها و گل‌ ها = …………..

مقدار pH آنتوسیانین‌ ها در رنگ قرمز = …………..

مقدار pH آنتوسیانین‌ ها در حالت بی رنگ یا ارغوانی و بنفش = …………..

مقدار pH آنتوسیانین‌ ها در رنگ آبی پررنگ = …………..

چند نوع آنتوسیانین مهم موجود در مواد غذایی = …………..

منابع غذایی حاوی آنتوسیانین‌ ها = …………..

نقش آنتوسیانین ‌ها بر سلامت انسان = …………..

دلیل اهمیت آنتوسیانین ها بر سلامت انسان = …………..

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ پاسخ ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

برای دسترسی به پاسخ سؤالات این مبحث، لطفاً اقدام به "خرید اشتراک" نمایید.

نکته درسی بعدی

سورفکتانت اصلی شامپوها

مطالب گفته شده در این نکته : سورفکتانت اصلی شامپوها = ………….. حالت فیزیکی سدیم …